Onze partners

Purple Pride

Samen met Greenbrothers hebben wij in 1996 de product- en telersvereniging Purple Pride opgericht, waarin wij sindsdien met elkaar samenwerken op het gebied van teelt. Met een jaarlijkse oogst van ruim 27 miljoen kilo aubergines zijn we de grootste auberginetelersvereniging van Noordwest-Europa. Onze telers zetten zich iedere dag in om de lekkerste en beste aubergines te kweken. We hebben een breed assortiment aan bijzondere soorten en investeren in duurzame teelt. Dat maakt ons al jaren dé betrouwbare en klantgerichte aubergineleverancier voor retail, horeca en handel. Klik hieronder voor meer informatie en lekkere recepten.

Growers United

Van Duijn De Jong Aubergines is lid van Coöperatie Growers United U.A., die verantwoordelijk is voor de volledige verkoop en marketing van het product.

Growers United is een coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met 4 productgroepen, ruim 40 familiebedrijven, bijna 700 hectare glas en ruim 500 miljoen euro omzet is Growers United een van de grotere spelers in teelt, verpakken en verkoop van kasgroenten in Europa. Naast de verkoop en marketing, begeleidt Growers United haar telers met bijvoorbeeld kwaliteitszorg, certificering in voedselveiligheid en met het verduurzamen van de teelt.