Visie en missie

Wij zijn vooruitstrevend in duurzaam ondernemerschap. Dit betekent dat wij de functie en de verantwoordelijkheid die wij hebben en moeten uitdragen in de samenleving, niet uit de weg gaan.

Van Duijn De Jong Aubergines

|Missie

Van Duijn De Jong Aubergines levert kwaliteitsproducten met een beperkte impact op milieu en samenleving. Dit doen wij door middel van optimalisatie op de productielocaties en toegevoegde waardecreatie in de samenwerking. Van Duijn De Jong Aubergines zoekt hierin een leidende rol.

Van Duijn De Jong Aubergines

|Visie

Van Duijn De Jong Aubergines is een toonaangevend bedrijf dat aubergines teelt met de focus op de Noordwest-Europese markt. Van Duijn De Jong Aubergines is ontstaan uit een fusie tussen twee familiebedrijven met elk meer dan 60 jaar ervaring. De organisatie is professioneel, efficiënt en flexibel ingericht. Het bedrijf heeft een sterke financiële basis en wordt geleid door een krachtig management, waarbij de directie bestaat uit familieleden van twee families. Het bedrijf werkt samen met diverse partijen in de keten om samen sterker te staan en heeft een prominente rol binnen Growers United en Purple Pride.

Wij zijn vooruitstrevend in duurzaam ondernemerschap. Dit betekent dat wij de functie en de verantwoordelijkheid die wij hebben en moeten uitdragen in de samenleving, niet uit de weg gaan. Hierbij staat de medewerker voorop. Door doorgroeimogelijkheden en plezier te creëren in een professionele omgeving wordt een sterke basis gelegd.

Van Duijn De Jong Aubergines

|Verduurzamen

Van Duijn De Jong wil zich niet verstoppen voor de huidige energietransitie en is constant op zoek naar betere alternatieve energiebronnen. Dit hebben wij in het verleden al laten zien met de deelneming in Duurzame Energie Sirjansland en de deelneming in WarmCo. Op dit moment is Van Duijn De Jong eveneens prominent aanwezig in het OSIRIS-project, dat ervoor zorgt dat ook de locaties in Steenbergen en Dinteloord in 2026 over een alternatieve en duurzame energiebron beschikken.